Tuesday, September 17, 2013

COUCOU CLOCK MAGAZINE N°3 - FALL ISSUE 2013




©coucouclock2013

COUCOU CLOCK E-MAGAZINE N°4, fall 2013 issue, Now on iPad!


So summer is coming to an end and we’re already thinking – even if it’s with mixed feelings – about putting on a warmer sweater. In this issue, Ingrid opens the doors of her house, in all its simplicity. As always, Isabelle gives us new ideas and encourages us to take off our bed feet! We also visit her studio. Near Geneva, Switzerland, Florence revisits the world of the Countess de Segur. Then on to Marrakech where we met Laurent, who makes ‘made to measure’ olive oil. Also a walk in the medina, with colours, carpets and a riad that we loved. Then it’s back on Swiss soil with Etoile Blanche’s grocery store and its salted butter caramels. But that’s not all... 

ET VOILÀ, l’été touche à sa fin. On pense déjà, même si le coeur n’y est pas, à remettre un pull un peu plus chaud.   Dans ce numéro, Ingrid nous ouvre les portes de sa maison toute en sobriété. Comme toujours, Isabelle nous donne de nouvelles idées. Cette fois, elle nous encourage à enlever les pieds du lit, avant de nous faire visiter son atelier. Près de Genève, en Suisse, Florence revisite l’univers de la Comtesse de Ségur. Puis cap sur Marrakech où l’on fait la connaissance de Laurent qui élabore des huiles d’olive sur mesure. On en profite pour faire une promenade dans la médina, et vous parler des couleurs, des tapis et d’un riad que nous avons aimé. Retour tout en douceur sur le sol Helvétique avec La confiserie de l’Etoile Blanche et ses caramels au beurre salé, entre autres délices...